Wie zijn wij On wheels01
On Wheels01 ondernemerschap gevestigd in regio Zuid-Holland en geregisterd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder registratie nummer KvK 62159054 als gespecialiseerd werkzaamheden in de bouw.
Zijn doel is het leveren van diverse producten en professionele diensten op commerciƫle markt.
Grotendeels voor diensten in bouwprojecten en voert uit werkzaamheden in afbouw fase.
Wat kunt u verwachten
Wij geven vakkundig advies en persoonlijke aandacht over uw huidige situatie en een gespecificeerde offerte, welke u later ook vrijblijvend nog kunt aanvragen. Wij bieden professionele dienstverlening voor particuliere of zakelijke partners aan, van renovatie tot een complete verbouwing. Uw voordeel is dat u profiteert van het feit dat u uw gehele project volledig bij ons kunt afronden. Het belangrijkste deel van onze vakmanschap is onder andere:
schilder, stukadoor, tegelzetter, metselaar, loodgieter, timmer, elektra, vloer en isolatie werkzaamheden.
Informatie over ons
Vrijblijvende offerte aanvraag
Offerte aanvraag via formulier
Offerte afspraak maken op uw gewenste locatie
Wij werken volgens onze normen en voorwaarden welke gelden voor On Wheels01 zelf en zijn meewerkende kracht(en), hier zijn alleen de voor On Wheels01 algemene voorwaarden van toepassing. Elke fase van de klus en dit geldt voor alle soorten projecten worden gevolgd door technische en veligheids richtlijnen van TBA en het koninklijke PBNA (VCA), welke voor iederen op de werklocatie waar On Wheels01 zijn werkzaamheden uitvoert van toepassing is.
U kunt ook gebruik maken van onze extra servicediensten welke onder andere bestaan uit de volgende diensten.
Tijdens de renovatie of complete verbouwing bieden wij inboedel opslagruimte voor uw mobiele interieur, mocht dat noodzakelijk zijn. Dit doen wij op korte of lange termijn in speciale schadevrije boxen.
Tevens kunt u ons ook inhuren voor een complete verhuizing.

Voor asbestbestrijding en/of asbestsanering schakelen wij een gespecialiseerd bedrijf in
Dienst
Wij helpen graag
 

Disclaimer: De informatie op deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De inhoud van deze site is niet gericht op gebruik door bezoekers in andere landen en/of jurisdictie dan Nederland. Bij het maken en invullen van deze site zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, maar wij kunnen geen garanties geven dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. On Wheels01 is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Gratis Hosting
POWERED BY