Contact opnemen
Aandacht aan uw privacy
Aandacht aan uw privacy

Waarom we gegevens nodig hebben On wheels01 verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen: - U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Om goederen en diensten bij u af te leveren

Meer informatie over
Persoonsgegevens die wij verwerken
On wheels01 verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
zaterdag en zondag
  volgens afspraak
Openingstijden
maandag - vrijdag
Mobile: +031 6 41 597246
Lees meer...
Neem contact met ons op
U kunt telefonisch contact opnemen op het bovenstaande telefoonnummer.
U kunt een email sturen naar ons op info@afbouwklus.nl of u kunt uw gegevens via de contactformulier invullen en naar ons versturen. U kunt ons op socialmedia vinden en ons daar volgen op twitter, google+,facebook Hier heeft u ook nog de mogelijkheid om op uw personlijke account in te loggen. Wij waarderen het als u als klant bij ons een reactie, commentaar of compliment plaatst en ook als u hier nu alleen onze site bezoekt en de pagina leuk vind.
contact en offerte formulier


 

Disclaimer: De informatie op deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De inhoud van deze site is niet gericht op gebruik door bezoekers in andere landen en/of jurisdictie dan Nederland. Bij het maken en invullen van deze site zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, maar wij kunnen geen garanties geven dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. On Wheels01 is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Gratis Hosting
POWERED BY